Kalkınma Bakanlığı İstihdam ve Çalışma Hayatı Dairesi Uzmanları Törenle Belgelerini Aldı
26.03.2014

Kalkınma Bakanlığı İstihdam ve Çalışma Hayatı Dairesine mensup  25 uzman 4 Şubat - 25 Mart 2014 tarihleri arasında çeşitli istatistik ve ileri düzey ekonometrik konular hakkında Atılım Sosyal Bilimler ve Araştırma Laboratuvarı (SAEL)'de eğitim aldı.

Hafta sonu yapılan eğitimlere katılan Kalkınma Bakanlığı mensuplarına 25 Mart 2014 Salı günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu'nun da katıldığı törenle belgeleri takdim edildi. 

Atılım Sosyal Bilimler ve Araştırma Laboratuvarında (SAEL) sosyal bilimler alanlarında araştırma yapmak isteyenlere eğitim desteği veriliyor. Bireysel katılımlarla gerçekleşen eğitimlerin dışında, çeşitli kurumlara kendi belirttikleri ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim paketleri sunulabiliyor.    Hafta sonu yapılan eğitimler, sosyal bilimlerde kullanılan nitel ve nicel yöntemleri kapsıyor ve bilgisayar uygulamalarıyla destekleniyor.  Uygulamalar, STATA, SPSS, EViews, MATLAB ve R gibi, sosyal bilimler alanında yaygın olarak kullanılan yazılımlarla yapılıyor.