Mimari Tasarım II Dersi Söyleşileri
25.03.2014

Mimarlık Bölümünün Mimari Tasarım II dersinin “Kent-Kimlik-Kültür ve Gecekondu: Bir Yaşam Alanı Kurgulama/Tasarlamak” isimli stüdyo çalışması kapsamında alanlarında uzman öğretim elemanları/konuklar ile bir dizi söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi dizisine, 21 Şubatta, Hakan Sağlam (TOBB Mimarlık Bölümü öğretim üyesi), gecekondu alanlarında konut tasarımı, 25 Şubatta, Emel Akın (Atılım Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi), gecekondu alanlarında dönüşüm ve mekân üretimi, 28 Şubatta, Ali Hakkan (Mimarlar Odası Ankara Şubesi Eski Başkanı), kentsel dönüşüm, 04 Martta, Mete Öz (Atılım Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi), Japon konut mimarlığı, 07 Martta, Güven Arif Sargın (ODTÜ Mimarlık Bölümü öğretim üyesi), yöntembilimsel bir sorgulama: kentsel mekânı okumak, 11 Martta, Nuray Bayraktar (Başkent Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi), konut tasarımı,  18 Martta, Yeşim Uysal (Atılım Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi), perma kültür konularında konuşmacı olarak katıldılar.

Söyleşiler Mimarlık Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından ilgiyle izlendi.