Hayata Atılım Toplantılarının Mart ayı etkinliğinde Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin konuğumuzdu...
14.03.2014

Geleceğini Hayal Etmek ve Hedefini Doğru Belirlemek konu başlıklarıyla çerçevelendirilen bu yılki Hayata Atılım Toplantılarında ülkemizin kendi alanında iz bırakmış değerli isimleri konuk ediliyor.

Kocaelispor'da futbola başlayan ve 1982'den 1997'ye kadar Beşiktaş'ta futbol oynayan, Sarı Fırtına lakaplı Metin Tekin 14 Mart 2014 Cuma günü saat 14:00'te Orhan Zaim Konferans Salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.  

Futbolda efsaneleşen, taraftarlar tarafından oldukça sevilen Metin Tekin'in konuk olduğu program, kendisiyle ilgili kısa video sunumu ile başladı. Rektör Abdurrahim Özgenoğlu'nun açılış konuşmasından sonra söz alan Metin Tekin öğrencilerimizle futbol, üniversite yaşantısı, futbol kariyerine başlangıcı, profesyonel futbolcu olarak yaşadıkları ile ilgili keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerin yoğun ilgisini çeken programda Metin Tekin'e futbolun ekonomik, sosyal, politik yönleri, özel hayatı ve güncel futbol olaylarına yaklaşımı ile ilgili birçok soru yöneltildi.

Başkent, Çankaya, Hacettepe ve Gazi Üniversitelerinden öğrencilerin de katıldığı program Metin Tekin'e Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından plaket takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.