Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Atılım Öğrencileri ve Mensupları ile Buluştu
13.03.2014

30 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere  Milliyetçi Hareket Partisi adına katılan ve seçimlerin güçlü adaylardan biri olan Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Atılım Üniversitesi Türk Tarih Platformu öğrenci topluluğunun daveti üzerine Atılım Üniversitesini ziyaret etti.

13 Mart 2014 Perşembe günü gerçekleştirilen öğrenci buluşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ankara için yapmayı planladıkları projelerinden bir tanıtım filimi eşliğinde bahsetti.  Prof. Dr. Mevlüt Karakaya sunumunda Ankara’nın önemli zenginlikleri olduğunu,  bu kaynakların iyi değerlendirilemeyerek  Ankara’nın kötü yönetildiğini savundu.

Sunumun  ardından Sayın Karakaya’ya ziyareti anısını plaket takdim edildi ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinildi.