Satış Hizmetlerinde Mükemmellik Sertifika Programı Tamamlandı
10.03.2014

Atılım Üniversitesi ve Ziylan Grup ile ile yürütülen "Satış Hizmetlerinde Mükemmellik Sertifika Programı" 26 Kasım 2013- 18 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Toplam 232 katılımcının eğitim aldığı bu programın mezuniyet töreni Cevdet Kösemen Konferans salonunda 08 Mart 2014 tarihinde yapılan törenle tamamlandı.

Törende Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mete Törüner, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ünal, eğitimci kadromuz ve Ziylan Grup Parekende Grup Müdürü Oktay Şahin, İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen Dervişoğlu ve Ziylan Akademi Koordinatörü Reşat Öztürk hazır bulundular.

Çok neşeli bir ortamda gerçekleşen törende, sertifikalarını alan Ziylan grup personeli sevinçlerini keplerini fırlatarak gösterdiler. Böylelikle, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesinin “atılımlarının” bir sonucu olarak gerçekleşen pazarlama ve satış eğitimlerimizden bir tanesi daha başarı ile tamamlanmış oldu.