KOSGEB Katılım Belgeleri Düzenlenen Bir Törenle Verildi
06.03.2014

Atılım Üniversitesi ve KOSGEB'in desteği ile gerçekleştirilen MGMT 409 Girişimcilik dersinde 2013-2014 güz döneminde dersi alan öğrencilere düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

4 Mart Salı günü düzenlenen Törene Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Akay ve Prof. Dr. İsmail Bircan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu ve KOSGEB'i temsilen Hüsniye Güler katıldı.

Katılım belgesi alanlar bu sayede KOSGEB'den 30.000 TL hibe ve 70.000 TL iki yıl geri ödemesiz kredi almaya da hak kazandılar. Özellikle mühendislik ve işletme fakültesi öğrencilerinin ağırlıkta olduğu 2013-2014 güz dönemi grubunda birinci takım portatif tuvaletlerin enerji tüketimini daha az maliyetli hale getirecek bir mekanizma geliştirildi. İkinci grup balkonlara takılan ve hâlihazırdakilerden daha kolay kullanılan bir kuşkovucu ve üçüncü grup da, ağırlık çalışanların ellerinde oluşan nasırları engelleyen bir aparat geliştirdiler.

2013-2014 bahar döneminde açılmış olan LOJ 429 Entrepreneurship and SMEs in Logistics adlı derste de KOSGEB sertifikası dersi başarı ile tamamlayanlara verilecektir.