OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Atılım Üniversitesini Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesine Davet Ziyareti
17.02.2014

Kuruluş çalışmalarına başlanılan ve kurucu heyeti içerisinde Atılım Üniversitesinin de bulunduğu OSTİM Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın beraberindeki heyet ile birlikte Üniversitemizi ziyaret etti.

14 Şubat 2014 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette öncelikli olarak, Atılım Üniversitesinin OSTİM Ekopark Yönetici şirketine katılımının yanı sıra Üniversitede yürütülen çevre ve enerji ile ilgili AR-GE çalışmalarına OSTİM Ekopark’ın sağlayabileceği katkılar görüşüldü.

Ayrıca toplantıda, akademik çalışanların OSTİM Ekoparkta girişimci olarak yer almaları, Burada bulunan firmalarla ortak proje yürüterek danışmanlık hizmeti vermeleri, Atılım Üniversitesinde hâlihazırda okuyan öğrencilere ve mezunlara sağlanabilecek istihdam olanakları ve üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde gelişmeye açık alanlar görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.