Yeni Nesil Tablet mPAD03
16.01.2014

Atılım Üniversitesi, öğrencilerinin eğitim-öğretim süreci içerisinde ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye anında ve hızlı bir şekilde erişebilmelerine olanak sağlayacak teknolojileri hayata geçirmek için yatırımlarına devam ediyor.

Mobil Eğitim Projesi’yle öğrencilerin üniversite ile sürekli bağlantı halinde olmalarının sağlanması, eğitim-öğretim ile ilgili sistemlere her zaman, her yerden erişebilmesi, öğrenim seviyesinin ve derslere ilginin artırılması ve Atılım sosyal ağının oluşturulması hedeflenerek başlanan mPAD üretiminde bu yıl üçüncü versiyon hizmete sunuldu.

Mobil Eğitim Projesi kapsamında üretilmeye başlanan ve  bu yıl son sürümü mPAD03 olarak adlandırılan tablet bilgisayara ilişkin detaylı bilgi için mPAD03

Yeni mPAD03 tablet almak isteyenler aşağıdaki irtibat bilgilerinden iletişime geçebilirler

mPAD 3 satış fiyatı :  330 TL (KDV dahil)

Bilgi için :

Aysel TETİK