Hayata Atılım Konferansları Üçüncü Yılında Müjdat Gezen'i Konuk Etti
09.01.2014

Atılım Üniversitesi tarafından öğrencilerin dünyayı doğru anlamalarını kolaylaştırmak ve geleceklerini daha iyi yönlendirmelerine katkıda bulunmak amacıyla üç yıldır sürdürülen "Hayata Atılım” programının bu yıl ilk konuğu Türk tiyatro ve sinema tarihine yarım asırlık sanat geçmişiyle hizmet etmiş, mizah ve güldürü türünde akla gelen ilk isimlerden Müjdat Gezen oldu.

Öğrencilerin; ekonomi, politika, sanat, edebiyat, iletişim, kültür ve iş dünyası gibi yaşamın hemen her alanında bir dünya görüşü oluşturmalarını ve ufuklarını genişletmelerini hedefleyen bu programda "Geleceğini Hayal Etmek" ve "Hedefini Doğru Belirlemek"  konu başlıkları ele alınıyor.

Bu bağlamda öğrencilerimiz ile bir araya gelen Müjdat Gezen öğrencilere gelecekten umutlu olmaları gerekliliğinden ve bulundukları anı farkındalık ile yaşamalarının öneminden bahsetti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Müjdat Gezen sevdiğin işi yapacaksın ya da yaptığın işi seveceksin diyerek sevgi odaklı yaşamanın gereklerini paylaştı.

10 yaşından beri sahnede olan değerli sanatçı, oyunlarından kurucusu olduğu sanat merkezine, Atatürk sevgisinden Türkiye gündemine kadar pek çok konuda keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.