İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Derneği ve Vakfı Üyeleri Üniversitemizdeydi
06.01.2014

4 Ocak 2014 Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Derneği ve Vakfı üyeleri, Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Yalçın Zaim ve Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun davetlisi olarak kampüsümüze ziyarette bulundular.

İlk olarak Kadriye Zaim Kütüphanesi konferans salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun üniversite tanıtım sunumunu dinleyen misafirlerimiz, Kütüphane Müdiremiz Nilüfer Ünal’ın da katılımıyla kütüphanemizi gezerek detaylı bilgiler edindiler.

Kütüphane gezisinin ardından sırasıyla Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi, Mekatronik Mühendisliği Laboratuarları, Biyofizik Laboratuarı, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya Laboratuarları ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Laboratuarları gezildi. Gezi sırasında üniversitemiz Provostu Prof. Dr. Sayın Hasan Akay hocamızda misafirlere eşlik ederek, üniversite hakkında bilgiler verdi.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi tanıtımını Merkez Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, Mekratonik Mühendisliği Laboratuarlarının tanıtımını Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Erden, Biyozfizik Laboratuarının tanıtımını Yrd. Doç. Dr. Filiz Korkmaz, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya Mühendisliği Laboratuarlarının tanıtımını Bölüm Başkanı Doç. Dr Şeniz Özalp Yaman, Doç. Dr. Atilla Cihaner ve Yrd. Doç. Dr. Belgin İşgör, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Laboratuarlarının tanıtımını ise Yrd. Doç. Dr. Çağrı Yapıcı yaparak , gelen misafirlerimize bölümler hakkında detaylı bilgi verdiler.

Kampüs gezisinin ardından Kuşkonmaz Restaurant’ta yemeğe katılan misafirlerimiz, yemek sonunda Rektörlüğümüz önünde hatıra fotoğrafı çektirerek üniversitemizden ayrıldılar.