Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencisine Atılım Üniversitesinden Ödül
13.12.2013

Öğrencilerinin %44'ü burslu okuyan, Lisans Araştırma Projeleri (LAP) ile öğrencilerini bilimsel araştırmaya teşvik etmek için maddi olarak destekleyen Atılım Üniversitesi, Commenius Projesi kapsamında düzenlenen  logo yarışmasında birinci olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencisi Tolga Kütükçü adlı öğrenciye mPAD hediye etti.

"Journey of Clothes Through Time" "Kıyafetlerle Zaman Yolculuğu" adlı Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları Projesi için hazırladığı logo katılımcı beş ülkeden katılan tasarımlar arasında birinci olan Tolga Kütükçü tablet bilgisayarını Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Akman'dan aldı.

Atılım Üniversitesi öğrencilerinin yapımında çalıştığı ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen MPad mobil eğitimin yaygınlaştırılması ve öğrencilerin donanım ile ilgili tecrübelerini arttırmak amacıyla sürdürülen projenin ürünü olarak kullanıma sunuluyor.

Tolga Kütükçü'yü başarısı nedeniyle kutlamak için düzenlenen törende Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinden 25 öğrenci arkadaşı ve hocaları yalnız bırakmadı.

13 Aralık 2013 Cuma günü düzenlenen tören Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesinde bulunan Kuşkonmaz Restoranda yenilen öğle yemeği ile son buldu.