“Eğitimde İşbirliği” Projesi Yeni Dönem de Devam Ediyor
09.12.2013

“Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Atılım Üniversitesi arasında geçtiğimiz akademik yıl imzalanan binlerce öğrenciyi, ailelerini ve eğitimcilerini ilgilendiren “Eğitimde İş Birliği Protokolü” 2014 yılı içinde devam ediyor.”

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 8 Mart 2013 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Atılım Üniversitesi yetkililerinin katılımı ile imzalanan ve yıl boyu pek çok etkinliğin gerçekleşmesine imkan sağlayan protokol ile 2014 yılında da ortak projeler yürütülerek pek çok eğitim faaliyeti, bilimsel, sosyal ve kültürel aktivitelerin yapılması planlandı.

Çalışmaları şekillendirmek üzere Atılım Üniversitesini ziyaret eden Çankaya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonuna Rektörlükte gerçekleşen bir toplantı ile mevcut durum açıklandı ve gelecek dönem yapılması muhtemel çalışmalar hakkında bilgi verildi; görüş alışverişinde bulunuldu.

4 Aralık 2013 Çarşamba günü yapılan toplantıya Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Çankaya İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Züleyha Tekçe Akça ve Şerafettin Delialioğlu, Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, İletişim Stratejileri ve İş Geliştirme Müdürü Hasan Atasoy, Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörü Erol Yücel; Çankaya Millî Eğitim Müdürlüğü Matematik Zümre Başkanı Mehmet Meral, Fizik Zümre Başkanı Mert Yarım, Kimya Zümre Başkanı Ramazan Kaya, Biyoloji Zümre Başkanı Neriman Uslu katıldı.

Toplantının ardından Kuşkonmaz Restoranda dostluk yemeği yenildi.