Kuşadası Kız Teknik Meslek Lisesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi
02.12.2013

29 Kasım 2013 Cuma günü Kuşadası Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci ve eğitimcilerinden oluşan 40 kişilik grup Üniversitemizi ziyaret etti. Atılım Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alan öğrencilere, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in koordinatörlüğünde gerçekleşen bir soru-cevap paneli düzenlendi. Panele, Grafik Tasarımı Bölümü öğrencimiz Alihan Yumru, Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencilerimiz Esin Biroğlu, Melisa Yener, Gizem Karapınar, Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencisi Elif Öztürk ve Turizm Otel İşletmeciliği bölüm öğrencimiz Engin Okay katıldılar. Bölümler hakkında öğrencilerimizden detaylı bilgi edinen konuklarımız, mesleklere yönelik kafalarındaki soru işaretlerine de cevap bulmuş oldular.Kuşadası Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci ve eğitimcilerinden oluşan 40 kişilik grup Üniversitemizi ziyaret etti. Atılım Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alan öğrencilere, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in koordinatörlüğünde gerçekleşen bir soru-cevap paneli düzenlendi. Panele, Grafik Tasarımı Bölümü öğrencimiz Alihan Yumru, Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencilerimiz Esin Biroğlu, Melisa Yener, Gizem Karapınar, Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencisi Elif Öztürk ve Turizm Otel İşletmeciliği bölüm öğrencimiz Engin Okay katıldılar. Bölümler hakkında öğrencilerimizden detaylı bilgi edinen konuklarımız, mesleklere yönelik kafalarındaki soru işaretlerine de cevap bulmuş oldular.