2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Açıklama
07.08.2014

Değerli PFE öğrencileri, Üniversitemizin Anadolu Üniversitesi ile yaptığı protokol gereği, birinci dönem derslerimiz Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından yürütülecektir. Birinci dönem 7 dersimiz vardır ve dersler 31 Temmuz 2014 tarihinden başlayarak açılmıştır. Atılım Üniversitesi e-posta adresinize Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizle esertifika@anadolu.edu.tr portalından girerek ders malzemelerine ulaşabilirsiniz.

Sisteme erişimde bir sorun olduğu takdirde 0222-3350580/2428 ve 2764 numaralı telefondan Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilir veya esertifika@anadolu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.