Lisans Üstü Öğrencilerin Bütünleme Sınavı
17.08.2012

16.08.2012 gün ve 11 sayılı Senato toplantısında alınan kararla yüksek lisans ve doktora öğrencilerine bütünleme sınav hakkı verilmiştir. Bütünleme sınavlarının uygulamasına ilişkin bilgiler aşağıda yazılmıştır.

l.  Genel Bilgiler;

a)      2011-2012 eğitim-öğretim yılı güz ve bahar dönemlerinde aldıkları derslerin final sınavına girme hakkı elde edenlerden; final sınavında başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde fnal sınavına giremeyen öğrenciler girebileceklerdir.

b)      Final sınavında geçerli olan başarı koşulları bütünleme sınavında da geçerli olacak ve bütünleme sınav notu, final sınav notu yerine geçecektir.

c)       Bütünleme sınavlarına girecek öğrencilerin bir  dilekçe ile kayıtlı bulundukları Enstitü Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.

ll.  Enstitü Bilgileri

a)      Sosyal Bilimler Enstitüsü