Akıllı Kart Özelliği Taşıyan Öğrenci Kimlik Kartınız ve Personel Kimlik Kartınız Hakkında
24.09.2019

Değerli Öğrencimiz (Değerli Çalışanımız),

Öğrenci kimlik kartınız (personel kimlik kartınız) içine para yüklenebilen akıllı kart özelliğini taşımaktadır. Kartınıza okul içerisindeki herhangi bir kasadan yükleme yapabilirsiniz. Ancak yükleme yapabilmeniz için bir seferliğe mahsus olmak üzere kartınızı sisteme tanımlattırmanız gerekmektedir. Kartınız daha önce sisteme tanımlatılmış ise bu işleme gerek yoktur. Tanımlatma işlemi AZN İktisadi İşletmesi Satın Alma Biriminde yapılmaktadır. (İşletme Fakültesi 4. Kat da yer alan Kuşkonmaz Restoranın üst katı)

Bildiğiniz üzere özellikle öğlen saatlerinde kasalarımızın önünde uzun kuyruklar oluşmaktadır. İçerisine para yüklenmiş öğrenci veya personel kartıyla yapılan ödemeler çok daha hızlı gerçekleşmekte ve bu kuyrukların seri bir şekilde ilerlemesini sağlamaktadır. Kartlarınıza dilediğiniz miktarı, dilediğiniz kasadan, kredi kartı, fast pay, nakit vs. gibi ödeme yöntemleri ile yükletebilir ve yine dilediğiniz kafeteryada her türlü alışverişiniz için kullanabilirsiniz. Sizlere daha hızlı hizmet verebilmek adına bu konudaki anlayışınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.