Avrupa Parlamentosu Milletvekili İsmail Ertuğ Üniversitemizde
15.02.2012

Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından düzenlenen ve TBMM İstanbul Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Faik Tunay, Avrupa Parlamentosu Sosyal Demokrat Parti Milletvekili İsmail Ertuğ, , Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim YazarveTürkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (ATURJET) YK Başk.Yrd. Hüsnü Gümüş’ün konuşmacı olacakları panelde, AB Müzakere Sürecinde Türk Turizmi konuşulacak. Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsmail Bircan tarafından yönetilecek panel; Atılım Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda24 Şubat 2012 tarihinde, 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacaktır. ORY kapsamındaki panele herkes davetlidir.