İz Bırakan 50 Öğrenci Programına Başvurular 9 Mart 2012 Cuma Gününe Kadar Uzatılmıştır
27.02.2012

Atılım Üniversitesi'nin İz Bırakan 50 Öğrencisi Programı'na Başvurular Başladı

Başvuru Süresi: 23 Ocak – 9 Mart, 2012
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Atılım Üniversitesi’nin İz Bırakan 50 Öğrencisi programı, Üniversiteye ve topluma yararlı hizmetlerde bulunmuş olan çok yönlü öğrencilerimizi tanımak ve onların başarılarını kutlamak amacıyla geliştirilmiş bir ödül programıdır.

Üçüncü ve daha üst dönem lisans öğrencileri arasından seçilecek bu öğrenciler, akademik başarılarının yanısıra topluma ve üniversiteye üstün hizmetler vermiş, öğrenci kulüplerinde faaliyet göstermiş, girişimcilik ve liderlik niteliklerine sahip, araştırma ve çalışma tecrübeleri olan öğrencilerden oluşacaktır.  Seçilecek bu öğrencilerimizin, Üniversitemiz’i en iyi şekilde temsil edeceğine ve topluma yararlı kişiler olmaya devam edeceklerine inanıyoruz.

Atılım Üniversitesi’nin İz Bırakan 50 Öğrencisi ödülünü kazanacak öğrencilere verilecek başarı sertifikasının yanısıra, en üst sırada olan beş öğrenciye 1.000 TL’lik ödül verilecek, birinci sıradaki öğrenciye de ek olarak 2.000 TL’lik ödül verilecektir.  Ayrıca, tüm öğrenciler şerefine yıl sonunda misafirlerinin de davet edileceği yemekli bir törende ödülleri sunulacak, başarıları kutlanacaktır.

Başvurular 23 Ocak– 9 Mart 2012 tarihleri arasında yapılabilecek.  Başvuru için, bu yıl tüm bilgi ve dökümanlar çevrimiçi olarak yüklenecektir.  İlgilenen öğrenciler, doğrudan http://izbirakan50ogrenci.atilim.edu.tr/ adresli sayfaya girerek başvuru koşullarını öğrenebilirler ve başvuru formlarını çevrimiçi doldurabileceklerdir.  Öğrencilerimiz, aynı siteden geçen yılın iz bırakanlarının izleriyle ilgili bilgilerle, ödül töreninden resim ve videoları izleyebileceklerdir.

Başarı öykülerini bizlerle paylaşacak öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyor, başarılarının sürekli olmasını diliyoruz.

Prof. Dr. Hasan U. Akay
Provost