2011-2012 LAP Projeleri Duyurusu
10.11.2011

Sevgili Öğrenciler,
2011-2012 Akademik Dönemi Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Programına Kredili Ders ve Çağrılı Projeler kategorisinde sunulmuş olan Proje önerilerinin değerlendirmeleri ve Mütevelli Heyetinin karar süreci sonuçlanmıştır.

Öğrencilerimiz 2011-2012 LAP Projeleri listelerinden ayrıntılı bilgiye http://www.argeda.atilim.edu.tr/en/component/content/article/47-duyurular/114-dlp20112012tablo adresli sayfadan ulaşabilirler.  

LAP Projeleri Çağrılı LAP Projeleri ve Kredili Ders LAP Projeleri olmak üzere iki kategoridedir.  Çağrılı LAP Projeleri ile ilgilenen öğrencilerimiz başvurularını Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) ile bütünleşik "LAP Başvuru” sistemi üzerinden yapabilecektir.  LAP Başvuru sistemine ÖBS giriş sayfasından ÖBS kullanıcı kodu ve şifreleri ile erişilmektedir (http://lap.atilim.edu.tr/).

Giriş esnasında başvuru koşulları ile ilgili not ortalaması ve akademik dönem kontrolü yapılarak koşulları sağlayan öğrencinin başvuru işlemi onaylanacaktır.  Aday öğrencilerin başvuru kayıt işlemi sonucunda yazıcıdan bastıracakları formları imzaları tamamlanmış olarak Proje Danışmanı veya Eş-Danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.
11 Kasım - 16 Kasım 2011 tarihleri arasında "LAP Başvuru" sistemi  Çağrılı LAP projelerine başvuru için açık olacaktır.
Proje Danışmaları başvurularını teslim eden aday öğrenciler arasından seçerek proje takımlarını oluşturacaktır.
Öğrencilerimiz birden fazla projeye başvuru yapılabilir, ancak sadece bir projede Araştırmacı Öğrenci veya Gönüllü Öğrenci olarak yer alabileceklerdir.

Sorular ve yardım için ARGEDA Koordinatörlüğüne 'Naciye Çakır, tel. 0312 586 8320, ncakir@atilim.edu.tr' iletişim bilgilerini kullanarak başvurabilirsiniz. 

Üniversitemizin öğrenci odaklı önemli yatırımlarından biri olan LAP programından, aranan nitelikleri sağlayan öğrencilerimizin, yararlanacağını umarak çalışmalarının başarılı geçmesini diliyorum.

Prof. Dr. Hasan U. Akay
Provost