2011-2012 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS Ö</strong><strong>ĞRENİM</strong><strong> HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI
16.09.2011

Başvuru Tarihi:  13 Eylül 2011- 10 Ekim 2011

Başvuru Koşulları:
- Atılım Üniversitesi tam zamanlı kayıtlı öğrencisi olmak
- Lisans öğrencileri için en az 2.0 CGPA; lisansüstü öğrencisi için 2.5 CGPA
- Bölümünün Erasmus anlaşması olması (AB Ofisi web sayfasından Anlaşmalarımız linkinden bakınız.)
- Daha önce Erasmus Programından yararlanmamış olmak
- Öğrenci başvurudan önce Bölüm Erasmus Koordinatörüne gitmiş, başvuracağı üniversite koordinatörünce belirlenmiş olmalıdır.

Öğrencinin başvuru için teslim etmesi gereken belgeler:
-İngilizce durumunu belirten sınav sonuç belgesi (TOEFL, Hazırlık bitirme notu vb. belgeler kabul edilmektedir.)
- Başvuru Formu (AB Ofisi web sitesinde “Formlar” başlığı altında, print alıp doldurulacak.)
- Transcript

Değerlendirme Ölçütleri:
%50 CGPA; %50 İngilizce seviyesi

NOT: Öğrenci yedek seçildiği takdirde, eğer karşı üniversitede kontenjan var ise, hibesiz öğrenim hareketliliğinden yararlanabilir. Başvuru formunda hibesiz de gidebilecek öğrenciler muhakkak bunu belirtmelidir.

AB Ofisi: Rektörlük binası üst katı, 403 nolu oda