Sivil Havacılık Yüksekokulu Asistan Alımı
19.08.2011

Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu, Uçak Gövde-Motor Bakımı Bölümü’ne bir (1), Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü’ne bir (1) araştırma görevlisi alınması için Yükseköğretim Kurulu internet sayfasında yayınlanan ilan üzerine iki (2) aday Uçak Gövde-Motor Bakımı Bölümü’ne ve sekiz (8) aday Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü’ne başvurmuştur. Başvuruları öndeğerlendirmeye tabi tutmak üzere Sivil Havacılık Yüksekokulu Yönetim Kurulunca belirlenen Jürimiz 11.08.2011 tarihinde toplanarak, aşağıda verilen listede yer alan sekiz (8) adayın sınava çağrılmasına karar vermiştir. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar arasından, öndeğerlendirmede mezuniyet not ortalaması, ALES ve ÜDS/KPDS/TOEFL esas alınmıştır.
Öndeğerlendirmede Başarılı Bulunan Adaylar

Uçak Gövde-Motor  Bakımı Bölümü

1. Çağıl Merve Can
  2. Faruk Örteş