İşletme Fakültesine Başvuran Adaylar Arasından Seçilen Öğretim Elemanları
15.08.2011

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi için yapılan öğretim görevlisi ilanına başvuran adayların jürimizce yapılan öndeğerlendirmesinde, aşağıda isimleri belirtilen adayların 18 Ağustos 2011 günü, saat 14:00’de, İşletme  Fakültesi, 306 no’lu sınıfta yapılacak olan yazılı sınava çağrılmalarına karar verildi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi    Bölümü ( Kamu Hukuku)  Öğretim Görevlisi Adayı
Dr. Doğan Akyaz
Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü için yapılan öğretim görevlisi ilanına başvuran adayların jürimizce yapılan öndeğerlendirmesinde, aşağıda isimleri belirtilen adayların 18 Ağustos 2011 günü, saat 10:00’de, İşletme  Fakültesi, Dekanlık Toplantı Salonu’nda yapılacak olan yazılı sınava çağrılmalarına karar verildi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü- Öğretim Görevlisi Adayları
Dr. Barış Çağlar
Tolga Demiryol
Pınar Gözen Ercan
Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü için yapılan öğretim görevlisi ilanına başvuran adayların jürimizce yapılan öndeğerlendirmesinde, aşağıda isimleri belirtilen adayların 18 Ağustos 2011 günü, saat 10:00’de, İşletme  Fakültesi, 306 no’lu sınıfta yapılacak olan yazılı sınava çağrılmalarına karar verildi.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü     Öğretim Görevlisi Adayları
Dr. Neslihan Topbaş