guzel sanatlar kurs duyurusu

• GRAFİK TASARIMI Bölümüne: ............................ 40
  • MODA ve TEKSTİL TASARIMI Bölümüne: ........... 40
öğrenci alınacaktır.

Fakültemizin yukarıda sözü edilen bölümlerinin ve diğer üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerinin özel yetenek sınavlarına yönelik hazırlık kursları açılmıştır.

KURS KAYITLARI

16 Haziran - 18 Temmuz 2008 tarihleri arasında hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

KURS TARİHİ

I. Dönem : 30 Haziran - 18 Temmuz 2008
II.Dönem : 21 Temmuz - 08 Ağustos 2008

KURSLAR

Kurslarda uzman öğretim elemanları tarafından öğrencilerin görsel algılama, görsel düşünme ve tasarım yeteneğini geliştirmeye yönelik canlı modelden desen uygulaması, imgesel tasarım, teknik resim ve perspektif çalışmaları yaptırılır, sanat ve tasarım konularında teorik bilgiler verilir. Adaylara sınavlar hakkında bilgi verilerek sınav dosyası hazırlanması öğretilir.

Kurs süresi boyunca hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri) 9.00 - 12.30 saatleri arasında, dörder (4'er) saatlik seanslarla (dönem toplamı 60 saat) ders yapılacaktır.

Atılım Üniversitesi kurslarda kullanılacak malzemeleri öğrencilere ücretsiz verecektir.

Öğrenciler, kurs süresince yapılacak araştırma, inceleme, sergi ve müze ziyaretlerinde Atılım Üniversitesi'nin servis araçlarından ücretsiz yararlanabilir.

KAYIT KOŞULLARI

1. Kurs kayıt formunun doldurulması
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. Kurs ücretini yatırdığına dair banka dekontu
Bir dönem için kurs ücreti ve kurs malzemeleri karşılığı 450 YTL. dir.

Her iki dönemde de kursa katılmak isteyen öğrenciler, iki dönem için 900 YTL (450+450) olan kurs ücretini defaten Atılım Üniversitesi'nin Ankara-Şekerbank Yenişehir Şubesi; 26001679 no'lu hesabına yatırabilir. Kurslara kayıt yaptırıp herhangi bir nedenle devam edemeyen öğrenci haklarından vazgeçmiş sayılır ve alınan ücret geri ödenmez.

ADRES VE ULAŞIM

Atılım Üniversitesi
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Kızılcaşar Mahallesi
İncek- Gölbaşı
06836 Ankara

Kurs süresince öğrenciler servis ücretini ödemek kaydı ile TUNUS CADDESİNDEN kalkan servisleri kullanabilirler. Her dönem için 90 YTL olan servis ücretinin aynı hesaba yatırılması gerekmektedir. Yeterli sayıda öğrenci olmadığı takdirde servis hizmeti verilmeyecektir.

BİLGİ VE İRTİBAT

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi