Atılım Üniversitesi Dış Ticaret Sertifika Programı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ
Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi

Dış Ticaret Sertifika Programı

Bu programla katılımcılara dış ticaret firması olmak için yapılması gereken prosedürler, hedef pazar ve hedef ürünün nasıl tespit edileceği, fiyatlandırma ve sözleşme ilkeleri, dış ticaretle ilgili vergi mevzuatı, gümrük işlemleri, devlet yatırımları ve dış ticaretin finansman teknikleri, ürün ve pazara uygun ödeme ve teslim şekilleri konularında uygulamalı bilgilerin alanında uzman kişiler tarafından verilmesi amaçlanmaktadır.

Program Süresi                  : Cumartesi ve Pazar 6’şar saat 6 hafta Toplam 69 saat
Yer                                    : Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Binası
Reşit Galip C. Türkan S. No: 11 GOP Çankaya ANKARA
Program Ücreti                  : Atılım Üniversitesi öğrencisi veya mezunu için 1.000 TL +              KDV, dışarıdan gelecek katılımcılar için 1.200 TL + KDV’dir.
Başvuru Tarihleri               : Başvurular 21 Nisan - 20 Mayıs 2011 tarihleri arasında e-posta yoluyla alınacaktır.

Doç. Dr. A. Mete TÖRÜNER (mtoruner@atilim.edu.tr)
Aslıhan TOKER SİPAHİ (aslihants@atilim.edu.tr)
Kayıtlar                             : 23-27 Mayıs 2011
Program Başlangıç Tarihi : 28 Mayıs 2011