Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri
22.12.2010

?

Sevgili Öğrenciler,

Bu dönemki çevrimiçi Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri, 24 Aralık 2010 gece yarısından 7 Ocak 2011 gece yarısına kadar kullanıma açık olacaktır. Bu anketler, Üniversitemizde öğretim-öğrenim düzeyini sürekli iyileştirmek amacıyla değerlendirildiğinden, hepiniz tarafından dodurulması öğretim elemanlarımız ve yöneticilerimiz açısından çok önemlidir. Üniversitemizin eğitimde daha güçlü ve saygın olmasına katkılarınız bu anketleri en objektif şekilde doldurmanız ve yapıcı öneriler sunmanızla mümkün olacaktır.

Anketlerin her aldığınız ders için eksiksiz doldurulması gerekmektedir. 7 Ocak 2011 gece yarısına kadar anketlerini tam doldurmayan öğrenciler dönem sonu ders notlarını öğrenemeyeceklerdir.

Anketleri sis sitemine http://sis.atilim.edu.tr adresinden girerek doldurabileceksiniz. Bu adrese Üniversitemiz Ana sayfasındaki Öğrenci İşleri sekmesinden de girebilirsiniz.

Bu vesile ile yaklaşan dönem sonu sınavlarında hepinize başarılar diliyor, katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Hasan U. Akay
Provost