Doğru Mesleği Seçmek İsteyenler için “Atölye Çalışmaları” Başlıyor…
02.11.2010

Günümüzde üniversite adaylarının karşılaştığı en önemli sorunlardan birisi seçecekleri meslekler hakkında detaylı bilgiye sahip olmamalarıdır. Atılım Üniversitesi bu kapsamda yıllardır devam ettirdiği Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmalarına bu yıl da devam ediyor. Okullardaki Rehberlik Servisinin belirleyeceği 10.11. ve 12. sınıflardaki minimum 10, maksimum 15 kişilik öğrenci gruplarını oluşturduktan sonra, Rehberlik Servisi görevli öğretmeni aşağıdaki formu doldurarak atölye talebinizi bize ulaştırabilirsiniz.Program dahilinde uygun olan gün ve saatler için size geri dönüş sağlanacaktır.

Bu yıl açacağımız atölye bölümleri; Hukuk, Psikoloji, İşletme, Yabancı Diller, Sivil Havacılık Bölümleri ve Mühendislik Bölümleridir

Öğrencilerinize, akademisyenlerimiz tarafından yapılacak olan sunumda meslek hakkında detaylı bilgi anlatılarak, görülen dersler, o meslekte başarılı olabilmek için gereken özellikler, mezun olduktan sonraki iş imkânları ve daha pek çok konuda bilgiler verilerek, teorik ve pratik çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Genel olarak Atölye çalışmaları uygulama programı aşağıdaki şekilde uygulanacak olup, Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilecektir.

09:30-10:00 Öğrencilerin Okullarından Alınması

11:00-12:00 Atılım Üniversitesinde Atölye Çalışması Uygulaması

12:00-12:30 Yemek Molası

12:30-13:00 Üniversite Tanıtım Sunumu

13:00 Üniversiteden Ayrılış

Üniversitemizin servis ve yemek hizmetini de ücretsiz olarak sunduğu bu çalışmaya katılabilmek için aşağıdaki formu Rehberlik Servisi yetkilisinin doldurarak göndermesi yeterli olacaktır. En kısa zamanda Halkla İlişkiler Uzmanı arkadaşımız size geri dönüş sağlayacak olup, aşağıdaki iletişim bilgilerimiz ile başvurunuzu takip te edebilirsiniz. Ayrıca öğrencilerinize bu çalışmaları daha kolay duyurmanızı sağlayacak ve okulunuzdaki duyuru panolarına asabileceğiniz afişi de aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz.

Başvurularınız için tıklayınız.

Afişi indirmek için tıklayınız