Atılım Her Yerde Çevrim İçi
22.07.2010

Değerli Mensuplarımız ve Öğrencilerimiz;

Üniversite Yerleşkemiz tüm kapalı ve açık alanlarında kablosuz ağ servisi yapılandırma çalışmalarımız sona ermiştir. Şu an itibari ile üniversitemiz tüm kapalı ve açık alanlarında servis vermektedir.

Kablosuz ağ projesi kapsamında Eduroam çalışmalarımız da tamamlanmıştır. Mensuplarımız ve Öğrencilerimiz yerleşkemiz dışında Eduroam üyesi olan bütün kurumlarda kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile kablosuz ağ servislerinden faydalanabilecektir. Üniversitemiz 6 Ağustos 2010 günü itibari ile bütün kampüste bu servisi sağlayan ve Eduroam üyesi olan tek Vakıf Üniversitesidir.

Eduroam hakkında detaylı bilgi almak ve bağlantı ayarlarınızı yapmak için http://eduroam.atilim.edu.tr adresini ziyaret ediniz. Bu adresten bilgisayarlarınız ve diğer mobil cihazlarınız ile servisi nasıl kullanacağınıza dair bilgi alabilir, Eduroam üyesi diğer kurumların listesine ulaşabilirsiniz.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Ağ ve Sistem Yönetimi Birimi