50 Başarılı Öğrenciden Biri Olmayı Herkes İsteyecek, Üstelik Hiç de Zor Değil
20.07.2010

?

Atılım Üniversitesi her yıl en başarılı 50 öğrencisini seçecek ve ödüllendirecek.

2010-2011 akademik yılından itibaren, Atılım Ünivesitesi’nde seçilecek en başarılı 50 öğrencide aranacak nitelikler; ikinci veya daha üst sınıf öğrencisi olmak, derslerde başarı (minimum 2.5/4.0 ortalama), topluma gönüllü hizmet, üniversiteye gönüllü hizmet, öğrenci klüplerine hizmet, öğrenci yarışmalarında başarı, lisans araştırma tecrübesi, üstün staj tecrübesi, liderlik, girişimcilik, iletişimde üstünlük ve diğer ders dışı faaliyetlerde başarı gösterilmesi olarak belirlendi.

50 Öğrenci öğretim üyeleri ve idari birim liderleri tarafından aday gösterilebilecek ve son listeyi üniversite çapında bir kurul saptayacak. Seçilen 50 öğrenci içerisinden iyi beş kız ve en iyi beş erkek öğrenci seçilecek ve 500 TL para ödülü verilecek. Beş en iyi kız ve erkek öğrenciler içerisinden en iyi bir kız ve en iyi bir erkek öğrenci seçilecek ve 1.000 TL para ödülü verilecek.

Seçilen öğrenciler ve velileri için her yıl sonunda bir ödül töreni/yemeği düzenlenecek. Ayrıca; seçilen öğrenciler çeşitli ortamlarda Atılım Üniversitesi’nin tanıtıcı temsilcileri olacaklar.