Dil Sürekli Eğitim Merkezinin Kapatılması ile ilgili Senato Kararı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

Toplantı Tarihi: 30.04.2010
Toplantı Sayısı: 04

Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu başkanlığında toplandı.

10/44-  Üniversitemiz araştırma merkezleri arasında halen aynı nitelikte hizmet veren “Atılım Üniversitesi  Dil Sürekli Eğitim Merkezi” ile “Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama  ve Araştırma Merkezinin bulunduğu, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin  faaliyet alanlarının daha geniş olduğu, tüm eğitim alanlarını kapsadığı dikkate alınarak özellikle dil alanında faaliyet yapması için kurulan Dil Sürekli Eğitim Merkezi’nin kapatılması ve yönergesinin yürürlükten  kaldırılması ile ilgili Mütevelli Heyet Başkanlığının önerisi görüşüldü.

Yapılan görüşmeler sonunda; belirtilen gerekçeler dikkate alınarak önerinin kabulüne Atılım Üniversitesi  Dil Sürekli Eğitim Merkezi’nin kapatılmasına ve yönergesinin yürürlükten kaldırılmasına oybirliği  ile karar verildi.