Bayan Flag Football Takımı Seçmeleri
01.04.2010

Üniversitemizin akademik ve idari kadrolarında görev yapan personeller arasındaki sosyal bağı kuvvetlendirmek ve spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen ATILIM ÜNİVERSİTESİ 1.PERSONEL SALON FUTBOL TURNUVASI" sekiz takımın iştiraki ile başlamıştır.
31 Mart 2010 Çarşamba günü saat 18.30 da Üniversitemiz Spor salonunda oynanan ve Osman ÖZER ile Erkan SÖNMEZİÇ in yönettiği turnuvanın ilk müsabakasında YAPISPOR,GÜVENLİKSPOR u 16 - 6 yenmiştir.
Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor , zamanı uygun olan mensuplarımızı müsabakalarımızı izlemeye davet ediyoruz.

TERTİP KOMİTESİ

I. GELENEKSEL PERSONEL FUTBOL TURNUVASI FİKSTÜRÜ

BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR…

TERTİP KOMİTESİ

A.Semih GÖKALP - Yrd. Doç. Dr. Erdem ÜNVER - Mustafa KÖMÜRCÜ

TURNUVANIN GENEL KOŞULLARI

1- Takımlar biri kaleci olmak üzere toplam 5’er kişilik oyunculardan oluşacaktır.
2- Tüm oyuncular Üniversitemizin Akademik ya da İdari kadrolu elemanı olacaktır.
3- Takımlar ve oyuncular turnuva için her hangi bir parasal ödeme yapmayacaklardır.
4- Müsabakalar 30’ar dakikalık iki devre şeklinde oynanacaktır.
5- Müsabakaları Tertip Komitesinin belirleyeceği tek hakem yönetecektir.
6- Bir müsabakada istenildiği sayıda oyuncu değiştirilebilecektir.
7- Oyuncu değişikliği için çıkan oyuncu tekrar oyuna giremeyecektir.
8- Müsabakalarda ofsayt kuralı uygulanmayacak olup kaleciye bilerek yapılan geri pasta kaleci eliyle oynayamayacaktır.
9- Oyuncular mutlaka vidasız spor ayakkabı giyeceklerdir.(Krampon giyilmeyecektir.)
10- İhraç olan oyuncu başkaca bir suç işlememişse; bir sonraki müsabakada oynayamayacaktır.
11- İki müsabaka üst üste sarı kart gören oyuncu bir sonraki müsabakada oynayamayacaktır.
12- Kurallarla ilgili tereddüt ve itirazlarda nihai kararı Tertip Komitesi verecektir.