2009-2010 Akademik Yılı Erasmus Staj Programı Başvuruları
03.03.2010

?

Erasmus Staj Hareketliliği Programı’ndan yararlanmak için öğrenci staj yapacağı kurumu kendi bulmak zorundadır, sürenin en az 3 ay, en fazla 10 ay olması şarttır. Staj yapabileceği ülkeler listesi ve diğer bilgilere AB&Uluslararası İlişkiler Ofisi web sayfası Staj Hareketliliği başlığından ulaşılabilir.

Başvuru için gerekli belgeler:
- Staj Başvuru Formu (AB & Uluslararası İlişkiler Ofisi web sitesinde Formlar başlığı altından ulaşılabilir)
- Transkript (Genel not ortalaması 2.0 altında olan öğrenciler başvuru yapamazlar.)
- Yabancı Dil düzeyini gösteren belge(TOEFL, Proficiency notunu gösteren belge)
- Eğitim Anlaşması (Training Agreement)Bu belgenin doldurulmuş ve karşı kurum tarafından imza ve mühürlenmiş halde teslim edilmesi gerekmektedir.
- Kabul belgesi (Öğrencinin karşı kurum tarafından kabul edildiğini gösteren imzalı belge)

Bu belgeler son başvuru tarihine kadar AB Ofisine teslim edilmelidir.

AB Ofisi: İncek kampüsü, DELSU-İngilizce Servis Dersleri katı (Rektörlük üst katı),  430 nolu oda
email: iro@atilim.edu.tr     Tel: 5868228

Değerlendirme; genel başarı not ortalaması %55, dil başarısı % 45 esas alınarak yapılacaktır. Eksik belge getiren öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.