2023-2024 Akademik Yılı Yaz Öğretimi Sonunda Mezun Olan Öğrencilerin Diploma Teslimi
14.08.2024

Sevgili öğrencimiz,

2023-2024 akademik yılı yaz öğretimi sonunda mezun olan öğrencilerin diplomaları:

• İdari onayları ***  tamamlanmış olanların diplomaları  01 Ekim 2024 tarihinden itibaren  (mesai saatleri içinde) Öğrenci İşleri Direktörlüğü’nden teslim edilecektir.

*** Öğrencilerin mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmeleri, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili varsa ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini en kısa sürede tamamlamaları gerekmektedir.

**** Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezun olanların diplomaları Sağlık Bakanlığı onayı sonrasında (onayı gelenler  için Öğrenci İşlerince sms ile bilgilendirmesi yapılacaktır) dağıtılmaya başlanacaktır.