2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Duyurusu
31.05.2024

            2023-2024 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

  • 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 1819 Temmuz 2024 tarihlerinde ve üç oturum halinde Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecektir.  
  • Mezuniyet Törenine, 2023–2024 Akademik Yılı Güz Dönemi, Bahar Dönemi mezunları (Enstitüler dahil) ile 2023–2024 Yaz Okulu ve 2024–2025 Güz Dönemi sonunda mezun olabilecekler (Enstitüler hariç) katılabilecektir.
  • Cübbe teslimi 8 Temmuz–12 Temmuz 2024 tarihleri arasında (hafta içi 10:00-12:00 ile 13:00-17:00 saatleri arasında; 12 Temmuz günü saat 16.00’ya kadar) 1033 Nolu Sınıfta (Mühendislik Fakültesi 1. Kat) yapılacaktır. Törene cübbe ve uygun bir kıyafet ile katılmak zorunludur. (Şort, parmak arası terlik, sandalet vb. kıyafetler giyilmemelidir.)
  • Mezunların, kep, şal ve cübbelerini teslim alabilmek için 8 Temmuz–12 Temmuz 2024 tarihleri arasında ATACS/UNACS üzerindeki sanal posu kullanarak 2.500.00 TL’lik depozito ücretini kredi kartı ile ödemiş olmaları gerekmektedir. Depozito ücreti provizyonda tutulacak ve 12 Temmuz günü saat 16:00’da ödeme sistemi kapatılacak olup, bu tarihe kadar cübbe almayanlar TÖRENE KESİNLİKLE KATILAMAYACAKTIR.
  • Cübbe almaya şahsen gelemeyen öğrencinin vekil belirlediği kişinin adını formdaki ilgili alana yazması halinde, formda adı geçen vekile (vekilin kendi T.C. kimlik kartını yanında getirmesi gerekmektedir) cübbe, kep ve şal teslimi yapılacaktır. Formda beyan edilen vekil dışında kimseye cübbe teslimi yapılmayacak ve forma yazılan bu bilgi sonradan değiştirilemeyecektir.
  • Cübbelerin iadesi, 18 Temmuz–26 Temmuz 2024 tarihine kadar yine aynı birime (10:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında/tören günlerinde ise saat 21.00’a kadar) yapılacaktır. Bu tarihten sonra cübbe geri alınmayacak ve depozito iade edilemeyecektir.
  • Cübbe, kep ve şalın alındığı şekilde ve zamanında teslim edilmesi halinde depozito ücreti kredi kartına iade edilecektir.
  • Cübbenin eksik, yırtık veya tadil edilmiş olması durumunda 1.700,00 TL, Kepin eksik olması durumunda 400,00 TL, Şalın eksik, yırtık, yıpranmış veya tadil edilmiş olması durumunda 400,00 TL depozito ücreti mahsup edilerek kalan bakiye kredi kartına iade edilecektir.

Tören kıyafetinin parçası olan madalyon mezuniyet hatırası olup, iadesi istenmeyecektir. 

 

  • Anadalının yanında Çift Anadal programında da törene katılmak isteyenlere ayrı, cübbe, kep ve şal verilmeyecektir.
  • Cübbe alan mezunlarımıza kendileri için Amfide ayrılan koltuk numarası web sayfamızdan yayınlanacak olup, mezunlarımızın tören başlangıcından en az 1 saat önce yerlerini alması gerekmektedir.
  • 22.05.2024 gün ve 05 sayılı Senato Kararı’na göre Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul 1., 2., 3’üncüsü ile Bölüm/Program 1’incisi olan öğrencilere başarı ödülü verilecektir.
  • Yerleşim düzeni dikkate alınarak oluşturulan isim listesine göre sahneye davet edileceğinizden sunucuyu dikkatle takip etmeniz ve sadece size ayrılan koltuğa oturmanız beklenmektedir. Bu sıralamayı koruyacak biçimde sahneye çıkmanız Tören akışı ve diplomanızın teslimi için gereklidir.
  • Törenin fotoğraf ve video çekimleri profesyonel bir ekip tarafından yapılacak ve tören, Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği resmi Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecektir.
  • Fotoğraf, video çekimi vb. amaçla da olsa misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı bakımından önemlidir.  
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin diplomaları, İl Sağlık Müdürlüğüne tescilleri yapılmak üzere gönderileceğinden (tescil işlemleri 20-30 gün sürebilmektedir) törene kadar tescil işleri tamamlanmaması halinde mezunlara başarı belgesi verilecek olup diplomaları bilahare teslim edilecektir.
  • Bahar dönemi sonunda mezun olmaya hak kazananlara törende diploma teslimi yapılabilmesi için:
    • Öğrencilerin mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmeleri, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili varsa ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini 10.06. 2024 gününe kadar tamamlamaları gerekmektedir.
    • Enstitü mezunları ile 20232024 güz döneminde mezun olmuş öğrencilere törende diploma verilmeyecektir.

 

Törene katılabilecek öğrenci listesini görmek için tıklayınız.

Mezuniyet Törenine katılım koşullarını sağlayan ancak listede adı bulunmayan öğrencilerin Öğrenci İşleri Direktörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

2023-2024 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI

TARİH - SAAT

BÖLÜM

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MYO/ENSTİTÜ

18.07.2024 - 18:00

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜH.

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜH.

HAVACILIK VE UZAY MÜH.

İMALAT MÜHENDİSLİĞİ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

METALURJİ VE MALZEME MÜH.

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

HAVACILIK YÖNETİMİ

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU

PİLOTAJ

UÇAK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ

UÇAK GÖVDE VE MOTOR BAKIMI

 

 

 

19.07.2024 - 10:00

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK

İŞLETME FAKÜLTESİ

İKTİSAT

İKTİSAT (İNG)

İŞLETME

İŞLETME (İNG)

MALİYE

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

ENDÜSTRİYEL TASARIM

GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

GRAFİK TASARIM

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI

MİMARLIK

TEKSTİL VE MODA TASARIMI

 

 

 

19.07.2024 - 18:00

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

İNGİLİZCE MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK

MATEMATİK

PSİKOLOJİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

BESLENME VE DİYETETİK

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

HEMŞİRELİK

HUKUK

HUKUK FAKÜLTESİ

ADALET

MYO

TERAPİ VE REHABİLİTASYON

SHMYO

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER