Farkındalık (Mindfulness) Temelli Stres Azaltma Programı (MBSR) Atılım Üniversitesi’nde Başlıyor!
09.10.2024

Atılım Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde, Hemşirelik Bölümümüzden Doç. Dr. Hatice Pars tarafından yürütülecek olan Mindfulness Temelli Stres Azaltma (MBSR) programı açılmıştır. Bu 8 hafta sürecek bilimsel temelli program, stresle baş etme becerilerinizi geliştirmeyi, odaklanmanızı artırmayı ve hayat kalitenizi yükseltmeyi amaçlıyor.

Stres yönetimi ve farkındalık üzerine derinleşmek, yeni beceriler kazanmak için bu programa katılabilirsiniz. Program sonunda, Üniversite Onaylı ve E-Devlet'te Sorgulanabilir Belge verilecektir.

Detaylı bilgi ve kayıt için ATÜSEM ile iletişime geçin:
Telefon: 0312 586 85 79
E-posta: atusem@atilim.edu.tr