VOLKAN MEMDUH GÜLTEKİN KISMI ZAMANLI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLARAK FAKÜLTEMİZDE
01.08.2024

Siyaset Bilimci ve Gazeteci Volkan Memduh Gültekin, 2024-2025 akademik yılında Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde kısmi zamanlı öğretim görevlisi kadrosunda yer alacak.

Uzun yıllar Ankara Büyükşehir Belediyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörlüğü ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın İletişim Danışmanlığı görevlerinde bulunan Gültekin, üniversitemizin İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde, "Gazetecilik" dersi vererek deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşacak.

İletişim ve yeni medya alanında yaptığı önemli çalışmalarla tanınan, televizyon haber programlarına da sık sık yorumcu olarak katılan Gültekin, sektördeki güncel gelişmeleri ve bilgileri akademik dünyaya taşıyarak öğrencilerimize aktaracak.

Atılım Üniversitesi ailesi olarak Volkan Memduh Gültekin’e “hoş geldin” diyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.