Çek Cumhuriyeti Tomas Bata Üniversitesinden Misafirlerimizi Ağırladık
06.05.2024

The Higher Education index de sıralamasında 301-400 aralığında yer alan, Çek Cumhuriyeti Tomas Bata University in Zlin'den Faculty of Logistics and Crisis Management Dekanı Doç.Dr.Zuzana Tuckova ve Faculty of Management and Economics Dekanı Prof.Dr.David Tucek, Üniversitemiz İşletme Fakültesini ve Uluslararası Öğrenci Ofisini ve bölümümüzü ziyaret ettiler. Fakülte dekanlık toplantı salonunda İşletme Bölüm Başkanımız Prof.Dr.Dilaver Tengilimoğlu, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.İbrahim Erkan, Uluslararası Ticaret Lojistik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hande Emin Benli, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Çiğdem Ceyhanoğlu, Doç. Dr. Elif Eşiyok, Uluslararası İlişkiler Direktörü Dr. Özgün Orhon ve Emre Sevindik toplantıya katıldı.

Erasmus projeleri kapsamında yapılan anlaşmalar gereği öğrenci ve öğretim elemanı değişimi yanı sıra, bölümümüz ile birlikte ortak AB Erasmus Plus projesi olarak sunulan “ Sağlık Turizmi  Eğitimi”  hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.