ECTS - - Turizm Ve Otel İşletmeciliği (Uzaktan Eğitim)
1. Dönem
Ders Kodu | Ders Adı | Teori | Uygulama / Laboratuar | Kredi | ECTS |
---|---|---|---|---|---|
HIST101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I | 2 | 0 | 2 | 2 |
TKİŞ101 | Turizm İşletmeciliği | 1 | 0 | 3 | 5 |
ENG131 | Uzaktan Eğitim Temel İngilizce I | 1 | 0 | 3 | 4 |
TKİŞ103 | Turizm İşletmelerinde Muhasebe Uygulamaları | 1 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ105 | Turizm Ekonomisi | 1 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ107 | Turizmde Sosyal Davranış ve İnsan İlişkileri | 1 | 0 | 3 | 6 |
Toplam | 7 | 0 | 17 | 29 |
2. Dönem
Ders Kodu | Ders Adı | Teori | Uygulama / Laboratuar | Kredi | ECTS |
---|---|---|---|---|---|
TKİŞ102 | Turizm Sektörü ve Stratejik Hedefler | 1 | 0 | 3 | 5 |
TKİŞ104 | Turizm İşletmelerinde Yönetim Muhasebesi | 1 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ106 | Turizm İşletmelerinde Örgütlenme Modelleri | 1 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ108 | Turizm Konaklama Sisteminde Pazarlama Yönetimi | 1 | 0 | 3 | 6 |
HIST102 | Atatürk İlkeleri ve İnkilâp Tarihi II | 2 | 0 | 2 | 2 |
ENG132 | Uzaktan Eğitim Temel İngilizce II | 1 | 0 | 3 | 4 |
Toplam | 7 | 0 | 17 | 29 |
3. Dönem
Ders Kodu | Ders Adı | Teori | Uygulama / Laboratuar | Kredi | ECTS |
---|---|---|---|---|---|
ENG231 | Uzaktan Eğitim Temel İngilizce III | 1 | 0 | 3 | 4 |
TKİŞ201 | Turizm İşletmelerinde Çağdaş İnsan Kaynakları Yönetimi | 1 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ203 | Seyahat Acenteciliği ve Tur Operatörlüğü | 1 | 0 | 3 | 7 |
TKİŞ205 | Konaklama İşletmelerinde Ön Büro Yönetimi | 1 | 0 | 3 | 7 |
TKİŞ207 | Konaklama İşletmelerinde Yiyecek, İçecek Yönetimi | 1 | 0 | 3 | 7 |
Toplam | 5 | 0 | 15 | 31 |
4. Dönem
Ders Kodu | Ders Adı | Teori | Uygulama / Laboratuar | Kredi | ECTS |
---|---|---|---|---|---|
TKİŞ206 | Eğlence ve Boş Zaman Yönetimi | 0 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ204 | Kat Hizmetleri Yönetimi | 1 | 0 | 3 | 6 |
TKİŞ208 | Ekonomik Kalkınmada Turizm Politikaları ve Uygulama Stratejileri | 1 | 0 | 3 | 4 |
ENG232 | Uzaktan Eğitim Temel İngilizce IV | 3 | 0 | 3 | 4 |
TKİŞ202 | Turizm Coğrafyası | 1 | 0 | 3 | 5 |
TKİŞ210 | Staj | 1 | 10 | 0 | 6 |
Toplam | 7 | 10 | 15 | 25 |