Bir Asrın Ardından İkinci Yüzyıla Girerken Enflasyon, Para Politikası ve Türkiye Ekonomisi: Başarılar, Dersler ve Yeni Ufuklar Paneli
31.10.2023

Atılım Üniversitesi İktisat Bölümü tarafından hazırlanan "Bir Asrın Ardından İkinci Yüzyıla Girerken Enflasyon, Para Politikası ve Türkiye Ekonomisi: Başarılar, Dersler ve Yeni Ufuklar" başlıklı panel, öğrenci ve öğretim elemanlarının geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı; Kurtuluş Savaşı döneminden başlayarak iktisadi tarihimizdeki önemli olayları kronolojik olarak günümüze kadar aktardı. Ardından TEK Başkan Yrd. ve TOBB ETÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Fatih Özatay güncel para politikaları ve enflasyon dinamikleri hakkında sunuşunu gerçekleştirdi. TEK Kurul üyesi ve Atılım Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tolga Omay moderatörlüğündeki sunuşların ardından soru cevap oturumuna geçildi.
Etkinlik katılımcılara fidan bağışı sertifikası takdimiyle sona erdi.