Bİ’STAR (BÜTÜNLEŞİK STAJ & ADAY MÜHENDİSLİK) PROGRAMI
24.05.2024

BİTES'te kariyerinize güçlü bir başlangıç yapın!

Bİ’Star Programı ile kariyerine ışık tutacak, deneyimler kazanıp gerçek projelerde yer alarak alanında uzman kişiler öncülüğünde ekip çalışması ve liderlik becerilerini geliştirerek, kişisel ve profesyonel gelişim fırsatlarından yararlanabileceksin!

Bİ’Star  Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yapay Zeka Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinin 3. sınıfında öğrenim gören adaylar için oluşturulmuş bir programdır.

Staj programını başarı ile tamamlayan adaylar, 2024-2025 Aday Mühendislik programına dahil edilerek kısmi zamanlı olarak çalışmaya başlayacak ve kariyerlerine şirketimizde devam etme şansı yakalayacaklardır.

Kontenjanımız sınırlıdır.

Bİ’STAR PROGRAMINA BAŞVURU YAPABİLMEK İÇİN

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yapay Zeka Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde 3. sınıf öğrencisi olmak,
  • [Genel Not Ortalamanız + (20.000 / Üniversiteye Giriş Sıranız)] ≥ 3.75 şartını sağlamak,
  • 2024- 2025 eğitim öğretim yılındaki ders programınızın, haftada en az 1,5 gün Ankara'daki ofislerimizde çalışmaya elverişli olması gerekmektedir.

Başvuru Esnasında Sisteme Yüklenmesi Gereken Belgeler

  • Onaylı Transkript (PDF formatında)
  • Onaylı öğrenci belgesi (PDF formatında).
  • Stajın zorunlu olduğunu belirten belge (PDF formatında)

Program, Ankara ODTÜ TEKNOKENT BİM YERLEŞKESİ / NEXT LEVEL LOFT’ta bulunan ofislerimizde gerçekleşecektir.

 

Başvuru için tıklayınız.