CHE 105 Online Ders Duyurusu
03.12.2020

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitenin aldığı karar doğrultusunda CHE 105 dersine 07.12.2020 tarihinden itibaren uzaktan eğitim ile devam edilecektir. Sizleri uzaktan eğitim zoom programı ile yapılacak olan çevrimiçi dersler hakkında bilgilendirmek isteriz. Çevrimiçi derslerinize ders programına göre katılacaksınız. Bu derslere katılabilmek için “Zoom” platformuna kendi bilgileriniz ile kayıt olmanız gerekmektedir. Ders saatinde derse katılmak için sizlere aşağıda her şube için “Meeting number” (toplantı numarası) verilmektedir ve bu numarayı kullanarak derse bağlanabilirsiniz. CHE105 dersinin şubelerindeki öğrenci sayılarının yüksek olması sebebiyle “Zoom” üzerinden yapılacak uzaktan eğitim derslerimiz için bazı temel kurallarımız olacaktır. Bu kurallar;

1. Dersler normalde yapıldığı saatlerde olacaktır.
  2. Öğrenciler için görüntü paylaşımı ülke genelinde internet kullanımındaki trafik göz önünde bulundurulduğunda kapalı olacaktır. (Bu kural zamanla öğrenci sayısına göre değişiklik gösterebilir.)
  3. Öğrencilerin ses paylaşımları da dersin akışını etkileyebilecek gürültü oluşumu sebebiyle kapalı olacaktır. (Bu kural yine öğrenci sayısı ve sınıf atmosferine göre değişiklik gösterebilir.)
  4. Eğer bir sorunuz olur ise “Chat” seçeneğini kullanarak ders hocasına yazarak sorunuzu sorabilirsiniz ve hoca mümkün olan en kısa sürede sizi cevaplayacaktır. (Eğer ses paylaşımına hoca tarafından izin verilmiş ise sizden “raise hand” (el kaldır) butonuna basmanız ve size söz hakkı verilmesini beklemeniz beklenmektedir.)

!!! Raise hand – El kaldır butonu: Bu butonu “Participants” sekmesine tıkladığınızda göreceksiniz.

CHE 105 Şube-01 ve Şube-02 için Meeting Numarası:

Görevli Öğretim Üyesi: Prof. Dr. Atilla Cihaner

Zoom Meeting Number: 3645706430

CHE 105 Şube-06 için Meeting Numarası:

Görevli Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Belgin İŞGÖR

Zoom Meeting Number: 7976649289

CHE 105 Şube-04 için Meeting Numarası:

Görevli Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Murat KAYA

Zoom Meeting Number: 7776028677

CHE 105 Şube-03, Şube-05 ve Şube-07 için Meeting Numarası:

Görevli Öğretim Üyesi: Dr. Öğr. Üyesi Salih ERTAN

Zoom Meeting Number: 4777506269