CHE 105 Teorik ve Laboratuvar Dersleri Duyurusu
17.02.2023

Değerli CHE105 Öğrencileri,

Üniversitemizde 2022-2023 Bahar dönemi 20 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

CHE105 dersi kapsamında teorik ve laboratuvar dersleri yüz yüze yapılacaktır.

Yalnızca deprem bölgesinde ikamet eden veya KYK yurtlarından ayrılmak zorunda kalıp başkaca bir barınma imkânı temin edemeyen ve derslere yüz yüze katılmalarının mümkün olmadığını beyan eden öğrencilerimiz CHE105 dersini Moodle platformunda dersin sayfasına yüklenen ders video ve notlarından takip edeceklerdir.  CHE 105 dersinin laboratuvarına katılım ile ilgili bilgi aşağıdadır. Bu öğrencilerimizin bir dilekçe (e-posta) ile Atılım Üniversitesi Öğrenci İşleri Direktörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Öğrenci işleri direktörlüğünce dilekçeleri kabul edilen öğrenciler; ilgili dilekçelerini (.jpg veya .pdf dosyası halinde) tugce.gultan@atilim.edu.tr adresine göndermeleri durumunda dönem başında belirlenen laboratuvar saatlerinde deney videolarına ve ilgili materyallere dersin Moodle sayfası üzerinden ulaşabileceklerdir. Sistem üzerinden laboratuvar derslerinin işleyişine ve ilgili materyallerin ders bitiminde sisteme nasıl yükleneceğine dair eğitici video da Moodle sayfasında bulunmaktadır.