Mezunumuzun Büyük Başarısı
07.09.2022

Mezunumuz Can Uludağ, 2022-2023 akademik yılı için Cambridge Üniversitesi Judge Business School (CJBS) Finans Yüksek Lisans (MFin) programına kabul edilmiştir. Financial Times tarafından dünyanın en iyi 2 finans programından biri olarak değerlendirilen bu programa 30’dan fazla ülkeden finans alanında deneyimli profesyoneller kabul edilmektedir. Mezunumuz bu kapsamda Türkiye’den kabul alan tek kişi olmuştur. Can Uludağ ayrıca Cambridge Üniversitesine kesin kabul alan çok az sayıda adaya verilen “Cambridge MFin Bursu”na da layık görülmüştür. Mezunumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HAKKINDA

Can Uludağ 2008 yılında Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden bölüm birincisi ve fakülte ikincisi olarak mezun olmuştur. 2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisans (MBA) programını tamamlayan Can Uludağ, bu programdan Yüksek Onur öğrencisi ve MBA programı birinciliği derecesi ile mezun olmuştur. Profesyonel iş hayatında finansal danışmanlık ve şirket birleşme / satın almaları konularında uzmanlığı olan mezunumuz, 10 yıl boyunca 150’den fazla ulusal ve uluslararası projede yer almış ve alanında en önemli uluslararası dört şirketin ikisinde (PwC ve Deloitte) yönetici pozisyonlarında çalışmıştır. Profesyonel iş hayatının yanı sıra 20’den fazla ülke ve 100’den fazla profesyonel ile bağlantılı olan Türkiye’nin ilk kâr amacı gütmeyen akıllı şehirler ve teknoloji düşünce kuruluşu “Smart Cities Innovation Lab”’ı kuran Can Uludağ kendisini fütürist ve stratejist olarak tanımlamaktadır. Uluslararası Teknoloji ve Yatırım Lobiciliği, (Yüksek Teknoloji) Start-Up Mentörlüğü, Akredite Melek Yatırımcılık (Keiretsu Forum Üyesi) ve Sosyal Girişimcilik gibi aktivitelerle ilgilenmesinin yanı sıra yerli ve yabancı düşünce kuruluşlarına konuşmacı ve yazar olarak katkı sunmaktadır.