ART 235 Çok Sesli Koro Dersi Öğrenci Konseri
20.05.2024

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü tarafından ART 235 Çok Sesli Koro dersi kapsamında düzenlenen Öğrenci Konseri, 16 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Ders yürütücüsü Öğr. Gör. Arda ÖZMEN’in piyanoda eşlik ettiği konserde,  üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrenciler ders kapsamında dönem boyunca çalıştıkları eserleri seslendirdi. Öğrencilerimiz tarafından farklı enstrümanlar da çalınarak eşlik edilen konserde,  solistlere koronun eşlik ettiği solo eserlerin seslendirilmesi de yer aldı.  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Mustafa Kemal Atatürk’ü konu alan şarkılar ve marşlara da konuklar coşkuyla katıldı.

 

Konsere, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serkan ERYILMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Veli Cengiz ÖZALP ve Prof. Dr. Uğur BAÇ, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi LÖKÇE, Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şule PFEIFFER-TAŞ ile üniversitemiz akademik-idari personeli, öğrencileri, öğrencilerimizin aileleri ve kurum dışından misafirler de katıldı.

 

Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Serkan ERYILMAZ tarafından Öğr. Gör. Arda ÖZMEN’e üniversitemiz adına çiçek takdim edildi.