Bedenimiz Ne Söyler? Sözsüz İletişim İncelikleri
09.05.2024

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü Öğr. Gör. Gonca ARAT KOL’un “Bedenimiz Ne Söyler? Sözsüz İletişim İncelikleri” isimli semineri, 8 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Seminerde, ARAT KOL, Limbik sistem, sosyal ve iş yaşamımızda kullanılan beden dili ve beden dili kullanımının iletişimdeki önemi hakkında bilgiler aktardı. Seminerin ardından Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi LÖKÇE tarafından üniversitemiz adına Öğr. Gör. Gonca ARAT KOL’a fidan bağışı belgesi takdim edildi.

Seminere katılan Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Elif GÜNEŞ ve Doç. Dr. Bülent ÜNAL, Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü Prof. Dr. Şule PFEIFFER-TAŞ, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Serdar Egemen NADASBAŞ ile tüm akademik-idari personel ve öğrencilere katılımları; vermiş olduğu bilgiler için Öğr. Gör. Gonca ARAT KOL’a teşekkür ederiz.