2023-2024 Atılım Üniversitesi İç Destekli ATAK Projeleri Sonuçları / Atılım University Internally-Supported ATAK Project Results for 2023-2024
16.05.2024

2023-2024 Atılım Üniversitesi İç Destekli ATAK Projeleri Sonuçları

2023-2024 akademik yılı Atılım Üniversitesi Öğrencileri Araştırma Kariyeri Destek Programı (ATAK) kapsamında; Dide Su Demirel-Tıp;  Mahmut Garip- Mekatronik Mühendisliği; Emir Elçuk- Bilgisayar Mühendisliği; Muhammed Arslan- Havacılık ve Uzay Mühendisliği; Gül Demir- Tıbbi Hizmetler ve Teknikler; Berru Yalpı- Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, destek alamaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılar dileriz.

Atılım University Internally-Supported ATAK Project results for 2023-2024

Our students to be supported within the scope of the Researcher Career Support Program for Atılım University Students (ATAK) for the Academic Year of 2023-2024 are Dide Su Demirel – Medicine; Mahmut Garip – Mechatronics Engineering; Emir Elçuk – Computer Engineering; Muhammed Arslan – Aerospace Engineering; Gül Demir – Medical Services and Techniques; and Berru Yalpı – Medical Services and Techniques.

We congratulate our students and wish them luck.”