Anabilim Dalı Başkanının Mesajı
Prof. Dr. Yakup DARAMA
Lisansüstü eğitim insanların daha derin bilgilere sahip olmasına ve uzmanlaşmasına yol açar. Bu da elbette, kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olur. Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde bu fırsat iki (tezli ve tezsiz) yüksek lisans programıyla sağlanmaktadır. Her iki program 1) Yapım Yönetimi, 2) Yapı Malzemeleri, 3) Geoteknik Mühendisliği, 4) Hidromekanik ve Su Kaynakları Mühendisliği, 5) Yapı Mühendisliği ve Mekanik, ve 6) Ulaştırma Mühendisliği alt disiplinlerini kapsamaktadır. Dolayısıyla, bu seçenekler arasından sizin ilgi duyduğunuz ve kariyer amaçlarınıza erişmenize yardımcı olabilecek herhangi bir alanı seçme olanağınız bulunmaktadır.
Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü iyi bir yüksek lisans eğitimi için gerekli olan, tanınmış uluslararası üniversitelerden derecelerini almış olan öğretim üyeleri, eğitim ve araştırma laboratuvarları ve bilgisayar alt yapısı gibi diğer altyapı olanaklarına sahiptir.
Eğitim dilimiz İngilizce’dir. Yüksek lisans programlarımız tam zamanlı ve yarı zamanlı öğrencilerimize uygun olarak düzenlenmiştir. Verilen dersler kamu ve özel sektör gereksinimlerine ve akademik dünyaya başlangıç için uygun biçimde tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Eğer meslek yaşamınızda önemli ve büyük projelerde çalışmak, daha iyi iş pozisyonlarına ulaşmak veya akademik çalışmalara yönelmek istiyorsanız Atılım İnşaat Mühendisliği Bölümünden alacağınız bir yüksek lisans derecesi iyi bir adım olacaktır.
Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak, tüm akademik ve idari personelimizle, sizlere sıcak bir hoşgeldiniz diyoruz.
Haberler
Etkinlikler
SÜRDÜRÜLEBİLİR SU İÇİN YENİ UFUKLAR: DENİZ SUYU ARITMA
Şehrin Tipografisi: 17 Eylül Üni. Grafik Tasarım Bölümü Araş. Gör. Şule Bayrak'ın Sunumu
mimarlık top.
mimarlık top.
Panel: 5 Aralık 2024 Perşembe 14:00 Ankara Lojistik Üssü
Çocuk Gelişimciler Topluluğu
Atılım Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü ile Gazi Üniversitesi Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ortak bir çalışma şeklinde "Geçici Afet Konuları ve Dezavantajlı Gruplar" çalıştayı gerçekleştirilmiştir.
Dekanlık - Öğrenci Buluşması / Dean - Student Meeting
Dekanımız, tüm öğretim elemanlarımız aramıza yeni katılan öğrencilerimizle bir arada olacaktır.
Dil-Edebiyat Alanında TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi