Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öğrencileri Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışmasında Üçüncü Oldu
20.01.2017
Atılım Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri, 31 üniversitenin katıldığı “Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması"nda bu yıl üçüncü oldu. Daha önceki yıllarda da aynı yarışmadan derecelerle dönen öğrencilerimiz, bu yıl da üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.
19 Ocak 2017 tarihinde Antalya’da düzenlenen, ulusal ve uluslararası üne sahip şef aşçıların oluşturduğu jüri tarafından değerlendirilen yemekler arasında üçüncülük ödülünü Ayşenaz Dönmez, Özge İzgi, Kübra Köseoğlu’ndan oluşan ekibimizin hazırladığı “Sumak Ekşili Elma Dolması” aldı.
Ödül töreninde ekibimiz madalya ve kupalarını aldı. Yrd.Doç.Dr.Gonca Güzel, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı ve Sheraton Hotel Executive Chefi Zeki Açıköz, Araş.Gör. Buğra Erdal, Üniversitemizin Yiyecek İçecek Hizmetleri İşletmesi AZN Genel Müdürü Osman Özer ve ekibinin destekleri ile yarışmaya hazırlanan öğrencilerimiz, aldıkları derece ile büyük bir başarıya imza atmış oldular.