Altın Kep Aşçılar Yarışmasında Öğrencimiz “Genç Aşçılar Kategorisi”nde Bronz Madalya Aldı
18.01.2016
Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği ANFAŞ İş Birliği ile her sene gerçekleştirilen “Altın Kep Aşçılar Yarışması”nın bu sene 8.cisi 13-16 Ocak 2016 tarihlerinde Antalya’da Expo Center Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.
Yarışmaya “Genç Aşçılar” dalından katılan Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü “Gastronomi ve Mutfak Sanatları Program”ı birinci sınıf öğrencisi Berkay Makas “Roka Püresi Üzerinde Fırın Levrek” yemeği ile 90 genç aşçı arasında ilk 3’e girerek Bronz Madalya’nın sahibi oldu.