Araştırma Görevlisi Dilara Berşan Konyalıgil'in yer aldığı çalışma, 16-19 Nisan 2025 tarihinde düzenlenen 8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi'ne katılım sağlamıştır
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 3 araştırma projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.
Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Topluluğu ile Gastronomi Topluluğu'nun düzenlediği "Sağlıklı Atıştırmalıklar Workshop"ı 18 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir.
Araştırma Görevlisi Tuğçe Nur Balcı’nın “Long-term intermittent caloric restriction remodels the gut microbiota in mice genetically prone to breast cancer” başlıklı makalesi, Nutrition dergisinde yayımlanmak üzere kabul edilmiştir.
Araştırma Görevlisi Tuğçe Nur Balcı, 12-14 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen 14. EFAD Kongresi'ne katılım sağlamış ve kongrede ‘Food Service and Pandemics’ başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.