Bölüm Tanıtımı
Endüstri Mühendisliği insan, malzeme, makine, enerji ve sermayeden oluşan sistemlerin tasarımı, kurulması, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için yöntem ve teknikler geliştiren ve uygulayan mühendislik dalıdır.
Bölümümüz 1998’de kurulmuştur, iş dünyasına yüzlerce, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet ortamında başarılı olabilecek, mezunlar kazandırmıştır.2014’te aldığımız MÜDEK akreditasyonu ile öğrenci odaklı eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Her Endüstri Mühendisi kazanımlarının yanı sıra E-Ticaret ve ERP, Güvenilirlik, Çizelgeleme, Enerji Sektöründe Endüstri Mühendisliği Uygulamaları gibi farklı seçmeli dersler sayesinde öğrencilerimiz istedikleri alanlarda kariyer yapabilmektedir. Gerçek firmalarda gerçek problemleri çözebilmek üzerine kurgulanan bitirme projeleriyle, sektör tecrübesi ve geniş iletişim ağları kazandırılır.
ERASMUS Programıyla eğitim desteklenmektedir. Güçlü eğitim kadromuzun bilimsel çalışmaları uluslararası saygın dergilerde yayınlanmakta, bölümümüzü diğer üniversiteler içerisinde üst sıralarda taşımaktadır. Üniversitemizin en aktif kulüplerinden IESC her sene yaptığı kapsamlı organizasyonlarla verimli etkinliklere imza atmaktadır.
Misyon
Endüstri Mühendisliği bölümünün misyonu, bilim ve teknolojiye ulusal ve uluslararası düzeyde katkı sağlayabilecek mezunlar yetiştirmek, öğrencilere modern karmaşık sistemlerin tasarımı, modellenmesi, analizi ve yönetimi konularında bilgi aktarımı yapmak ve bu yetenekleri kazandırmaktır.
Vizyon
Endüstri Mühendisliği bölümünün vizyonu, seçkin araştırma, eğitim ve işbirlikleri ile uluslararası tanınırlığa sahip bir bölüm olmaktır.
Haberler
Prof. Dr. Serkan ERYILMAZ, 1149 bilim insanı arasında ilk 100’e girmiş olup “Statistics & Probability” alanında Türkiye’den ilk 100 içerisinde yer alan tek araştırmacıdır....
Devamını OkuEtkinlikler
Dil-Edebiyat Alanında TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi
QRS Complex of Engineering
Akademisyenlerimizin katılımıyla TÜBİTAK ARDEB projeleri deneyim paylaşımı etkinliği
Kamu Harcamalarına Yönelik Olarak Yeni Reform Önerilerinin alanında uzman isimler tarafından sunulacağı bu kıymetli panelimize ilgilenen herkesi davet etmekten mutluluk duyarız...
"ATATÜRK'ÜN ASKER KİŞİLİĞİ" KONFERANSI DAVETİ
KONFERANS TARIMDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE SU KAYNAKLARI KONFERANSI 6 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14:00'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
Değerli Kullanıcılarımız; Bilgi birikimlerinizi desteklemek, e-kaynak kullanımlarınızı arttırmak ve yayın süreçlerinize katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ!
Hukukta İhtisas Topluluğu
ICM385 | Tasarım Konuşmaları Seminer 03 / ÇALIŞTAY Araş. Gör. Sema Taştan | “barınma birimini sembolik düşünmek” 23 Ekim 2024 / 09:30 GSTMF B Blok 1022 Konferans Salonu / B1004
Bölüm Duyuruları
The Industrial Engineering Department at Atilim University looks for candidates for open faculty positions. >...